4GREEN

Hola a tothom,

Les meves companyes i jo, sota el nom de 4GREEN, hem començat un projecte que pretén plantejar un canvi en la manera de construir les nostres ciutats. Ens preocupa profundament la situació actual del nostre planeta i creiem que, amb una mica de seny i creativitat es poden trobar alternatives viables i respectuoses amb tot i tots.

He creat un taulell en el meu perfil de Pinterest amb algunes imatges que relaciono d’una manera o altra al nostre projecte (https://www.pinterest.es/agarciaon/4green/), entre elles la que presenta aquest post i  l’ull vermell de Vertigo. He triat aquesta última com a capçalera d’aquest espai perquè, no només és una de les meves pel·lícules preferides, sinó que trobo que representa a la perfecció l’ull crític amb què mirem el que tenim i que ens guia en el camí cap al canvi.

Això és tot per avui,

Ens veiem aviat!

 

Deixa un comentari